perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesäkuun loppu

26.6 päivä aloitin tosiaan naapurin 5v tytön vahtimisen. "Työpäivät" olivat noin 8:30-16:00 välillä eli käytännössä 7 tuntia päivässä täytyi olla täysin läsnä ja taukoja ei luonnollisesti ollut. Pari ekaa päivää olikin pahimmat, kun päivän loppua kohden melkein nukahdin pystyyn, mutta lapsi ei osoittanut merkkejäkään väsymyksestä. Päinvastoin! 
      Kaikki kuitenkin sujui tosi hyvin. Minun tarvitsi lähinnä vain osallistua asioihin. Legoilla oli pitkästä aikaa kiva rakentaa, vaikka leikkeihin osallistuminen on surullisen vaikeaa nykyään. :D Käytiin ulkona, katottiin Netflixiä, piirrettiin ja leikittiin. Saiga pääsi myös parina päivänä mukaan. 
Yhtenä päivänä käytiin Lintsillä ja siitä olin aluksi ihan stressissä, koska toinen oli täysin mun vastuulla. Mutta tosi kiva päivä oli, vaikka jonot olivat suuremmat mitä oon ikinä nähnyt. Ella kuitenkin pääsi käymään kaikkiin laitteisiin mihin halusi ja uskalsi myös pariin "hurjempaan" laitteeseen ensimmäistä kertaa.
13.7. oli viimeinen päivä ja tuossa välissä oli ollut muutamia vapaapäiviä.
***
27.6. Kride tuli yöksi tänne ja samalla jätti Jaden hoitoon. Ulkoiltiin koirien kanssa parikin kertaa ja illalla haettiin pizzat ja katsottiin 127 tuntia. Elokuva oli vähän tylsä enkä erityisemmin pitänyt päähenkilöstä, mutta nyt on sekin sitten katsottu! Oli tosi mukava pitää tällainen spontaani yökyläily.
***
28.6. Kake tuli pitkästä aikaa tänne!! Ei olla nähty taas pieneen ikuisuuteen joten oli ihana päästä vaihtamaan kuulumisia oikein kunnolla. Niin iloinen, että ehdittiin nähdä Kaken nopean etelävisiitin aikana!
29.6. lähdettiin lukiokavereiden kanssa Särkänniemeen. Olin odottanut tätä matkaa ihan tajuttoman paljon, vaikka myös epäilytti miten helposti saatiin aikataulut sumplittua ja sääkin suosi. Edellisen yön totaallinen romahdus myös varjosti mieltä, mutta luottavaisin mielin matkaan!
      Käveltiin bussipysäkiltä perille ja siellä odotti kaamea jono lipunmyynnissä. Meidät ohjattiin puistoon sisälle ja siellä oli heti lipunmyyntipiste ilman jonoa? :D No mikäs siinä! Aloitettiin ihan iisistä laitteesta, joku outo keikkuva karuselli ja sitten heti perään Tornadoon. Jännitti ihan helvetisti, mutta muistin miten paljon siitä.. 10 vuotta sitten tykkäsin joten pakkohan se oli mennä. Ja oli niin kivaa, että mentiin heti perään uudestaan! :D
      Valitettavasti "kaikki on sujunut liian hyvin"-epäilyni eivät olleet turhia, joten päivä paskoi oikein huolella niin hyvin menneen alun jälkeen. En viitsi asiaa tähän tarkemmin avata, mutta oma henkinen hyvinvointi koki ison kolauksen. Mutta ei siis mitään todella vakavaa tapahtunut, ei hätää!
      Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ehdittiin kaikkiin laitteisiin. Viimeiseen tosin ihan vikoilla minuuteilla. Näsineula jäi käymättä ja samoin kotieläinpuisto, mutta onneksi ehdin sentään itekseni akvaarion kiertämään. Tykkään paljon kaloista! 
      Kotona en enää pystynyt pitämään itseäni kasassa ja olo taas romahti. Velikään ei ollut kotona, joten täysin tyhjään taloon tuleminen vahvisti yksinäisyydentunnetta. Onneksi oli koirat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti