torstai 8. kesäkuuta 2017

Väliaikatietoja

Aloitan kesän odottamisen aina about heti vuoden vaihduttua ja nyt odotus palkitaan! Kevät meni todella nopeasti ja monet asiat on hieman hämärän peitossa, mutta olen todellakin valmis lomailemaan. Teen nyt kuitenkin tällaisen sekalaisen postauksen asioista, mitä on tapahtunut, koska en jaksa kaikesta kirjoittaa erikseen ja koska vanhat blogini ovat osottautuneet äärimmäisen hyödyllisiksi tukihakemuksia tehdessä. Oikeasti. Ette arvaakkaan kuinka monta kertaa olen näistä tarkastanut eri asioiden alkamis/päättymis päivämääriä. :D
      Kuvaton postaus taas. En saa puhelinta enää yhdistettyä tietokoneeseen, joten kuvien siirtäminen on vähintäänkin hankalaa sillä ne täytyy tallentaa tänne yksi kuva kerrallaan.. Uusi puhelin on hankintalistalla monestakin eri syystä, mutta en jaksa vielä alkaa miettiä mikä olisi hyvä. Ja olen köyhä.


Valmistuin koulusta viime lauantaina ja poissaoloista huolimatta sain täydet osaamispisteet. Olin kuulemma "vakiokasvo" koulussa, vaikka paikallaolo olikin niin vaihtelevaa. Tuolla monet saattoi kadota kuukaudeksikin ja välillä paikalla oli vain pari ihmistä eli mukava kuulla että itseä ei mielletty tällaiseksi! Ja lisäksi paikallaollessa aina pyrin osallistumaan ja olemaan aktiivinen!
      Juhlittiin vielä muutaman kaverin kanssa illalla valmistumista ja toivottavasti jatkossakin tulee vielä törmäiltyä vapaa-ajalla, vaikka kenenkään kanssa en varsinaisesi tutustunut sen syvällisemmin. Tutustuminen on hankalaa!
***
Syksyllä en tule aloittamaan näillä näkymin missään sillä molemmista kouluista tuli kielteinen päätös. Hain klinkkaeläinhoitajaksi jo toista kertaa ja pääsin valintakokeeseen ja sen jälkeen haastatteluunkin, mutta kokemus ei riitä. Jätänkin nyt tuon tavoittelun sikseen ja keskityn toiseen vaihtoehtooni joka on sosionomi. Jäin esivalintakokeessa pisteen päähän, että olisin saanut kutsun varsinaiseen valintakokeeseen ja vaikka tämä lannistaakin niin tulen yrittämään uusiksi. Stressaa vain, miten aika kuluu joka kerta kun en pääse...
***
Aloitin työskentelyn urapalveluissa ja tavoitteena olisi saada työkokeilupaikka aikaisintaan kesän jälkeen. Nähdään silloin tällöin ja edetään rauhalliseen, mutta määrätietoiseen tahtiin. En tahdo jäädä kotiin makaamaan liian pitkäksi aikaa. Tykkäri vain tahtoo puskea omien juttujensa kanssa päälle, että saas nähdä miten tässä käy. Kohta olen taas liian stressaantunut kaikkeen...
***
Kesän alkaminen on vaikuttanut jo sosiaalisella rintamalla ja suunnitelmia tulee lisää koko ajan. Se on tavallaan mukavaa, mutta pelkään ajan menevän liian nopeasti ja kohta kesä onkin jo ohi. 8. kesäkuuta ja stressaan jo kesän loppumista. :D
      Mira tuli käymään maanantaina ja jäi yhdeksi yöksi. Tiistaina heti yksin jäätyäni iski taas sosiaalisuus ja kokeilin onneani, jospa saisin iltakävelyseuraa ja onnistuin! Käveltiin Saaran kanssa kaksi tuntia, vaikka aluksi oli tarkoitus vain tehdä pieni lenkki. En voi painottaa tarpeeksi miten paljon tykkään kävellä kesäöinä ja vain jutella.
      Keskiviikko-iltana Saara puolestaan kysyi ulos ja mukaan tuli myös Roosa. Käytiin Mäkkärissä ja jäädyttiin ulkona, mutta kävellessä tuli lämmin joten yli kaksi tuntia tällä kertaa. :D Parasta!
Tänään vietin 6 tuntia ortopedillä Islan kummallisen jalan takia, hankin yli 300 euron laskun ja lopputulos oli ettei Islassa ole mitään vikaa.. :DD En ole ylihuolehtiva!

Ja huomenna Sauvoon Miran kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti