sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannusviikko



Tiistaina oli Saaran synttärit. Myöhästyin erinäisten vastoinkäymisten takia, mutta onneksi en missannut mitään. Katottiin Jurassic Parkia juomapelin kera ja kuten aina: sääntöjä oli paljon, joka tarkoitti paljon juomista. Itse putosin kärryiltä siinä vaiheessa kun se lihava mies liukuu mäkeä alas vesisateessa. :D
      Meidän oli tarkotus mennä leffan jälkeen johonkin lähibaariin, mutta mikään ei ollut auki tiistaina. Päädyttiin hakemaan pizzaa ja istumaan ulos. Käytiin myös kahlaamassa suihkulähteessä ja Naruto-juostiin. :D Sisälle tultaessa iski väsymys joten lähdettiin aika pian Roosan kanssa samaa matkaa kotiin.



Torstaina lähettiin Miran kanssa mökille! Olin odottanut mökille pääsemistä ja juhannusta taas enemmän kuin tarpeeksi, vaikka vähän harmitti ettei tänä vuonna vietettykään sitä perinteisellä porukalla. Koiria kuitenkin riitti! Saigakin pääsi ensimmäistä kertaa mökille ja nautti siellä olosta paljon.
      Mökkeilystä on niin vaikea kirjoittaa, koska kerrottavaa ei oikeastaan ole pahemmin, vaikka tekemistä kyllä riittää. Kyllähän sitä neljään päivään paljon mahtuu, mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin vain oltiin. Pelattiin korttia ja Brainstormia, saunottiin, käytiin kokolla, ulkoiltiin, syötiin. Sää oli mitä oli ja vesi oli vielä melko kylmää, mutta uskalsin saunan yhteydessä uimaan kuitenkin. Parasta juhannuksessa on aina hyvä ruoka ja rentoutunut olo, mikä mökillä tulee. 
      Kotiin oli tosi haikea palata, mutta oli taas aivan loistava juhannus! Haluan mökille mahdollisimman pian uudestaan. Nyt mulla alkaa parin viikon "työt", sillä vahdin naapureiden lasta päivisin. Saa nähdä miten tästä selviän...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti