maanantai 31. heinäkuuta 2017

Heinäkuu



Kirjoitusinto katosi jonnekin kavalasti, joten kokosin koko heinäkuun yhteen postaukseen, vaikka joistain asioista olisi toki omankin postauksen saanut aikaan. Mutta kuka sellaista jaksaa, en minä..! Ja parempi joskus vain tiivistää. Joten.. Tässä teille heinäkuuni, olkaa hyvä!
      En pystynyt osallistumaan Prideen, joka harmitti, mutta onneksi Mira tuli tänne yhdeksi yöksi 2.7..  Katsottiin Naruto Shippudenia, tai lähinnä tapeltiin huonosti toimivan Crunchyrollin kanssa. En muista muuta. Syötiin ehkä pizzaa...




5.7. oli tämän vuoden miitti ja en ollut siitä oikein innostunut, koska sosialisoiminen jännitti. Aluksi näytti siltä, että kukaan ei ole tulossa, mutta lopulta meitä olikin juuri sopiva määrä. Alun ahdistuksen jälkeen pääsin ihan hyvin juttuun mukaan ja miitistä jäikin todella hyvä mieli! Niin kiitollinen kaikille mahtaville ihmisille, jotka jaksaa vuodesta toiseen osallistua. Porukka on aina niin avointa ja chilliä ja kaikkien kanssa on helppo rupatella.
      Kotona kuitenkin iski vainoharhat että mitä jos olinkin ihan ärsyttävä ja sanoin jotain inhottavaa. :D Miksi hyvä fiilis säilyisi metromatkaa pidempää!
***
7.7. Mira tuli todennäköisesti viikonlopuksi tänne. Jos tuli, katsottiin animua ja makoiltiin sängyssä ja syötiin. :D Tärkeä asia mainita silti.
14.7. pääsin uudestaan mökille Miran kanssa! Mulla oli Tico hoidossa, joten sekin pääsi mukaan. Automatka oli melko kaaottinen, koska mentiin Miran isän autolla johon ei voi laittaa koiria takakonttiin. Itse pääsin eteen Saigan kanssa, mutta Mira joutui olemaan takana Islan, Nemon ja Ticon kanssa ahtaasti. Päästiin kuitenkin hengissä perille!
      Oltiin paljon pihalla ja koitettiin opettaa koiria olemaan rauhassa ulkona. Nemolla ja Saigalla meni kyllä vähän liiankin lujaa ja ne lähtivät riehumaan aina kun silmä vältti. Ticoa en viitsinyt pitää vapaana, koska se ei tule aina kutsusta luokse ja vaikka tuskin se minnekään lähtisi niin se sai olla flexissä. Mökkeily on selvästi koirista tosi mukavaa, koska Ticokin sai useamman innostushepulin, vaikka on melko rauhallinen koira. Ulkona hengailun lisäksi käytiin typerällä kävelyllä paahtavan kuumalla maantiellä ilman vettä koirille. Käännyttiin takaisin kun tajuttiin miten pitkälle oltaisiin jouduttu kävelemään.
      Tottakai myös saunottiin molempina iltoina ja uskalsin tälläkin kertaa uimaan, vaikka vesi oli vielä kylmempää kuin juhannuksena. Ekana iltana saunaseurana oli Isla ja tokana Saiga. Mukavaa, miten molemmat osaa odottaa kuistilla, vaikka itse olisi saunassa. Isla kyllä pääsi myös löylyyn. Rakastan saunoa mökillä! Saunomisen jälkeen katsottiin leffaa.
      Kaiken huonovointisuuden jälkeen teki hyvää päästä mökille rentoutumaan. Toivottavasti ehtisi joku viikonloppu käymään edes kerran vielä. Ainut varjopuoli oli, että jätin Islan viikoksi vanhempien kanssa, jotta voisin itse viettää laatuaikaa Saigan kanssa kahdestaan. Ikinä en ole ollut noin pitkää aikaa erossa Islasta!
***
18.7. Sesis tuli käymään ja sain myös chihut tänne hoitoon sekä oli Soran ja Novan ulkoilutus hoidettavana. Islattomuus alkoi tuplamäärällä ylimääräisiä koiria! Käytiin koirien kanssa ulkona ja juteltiin paljon. Pääsin myös purkamaan omaa pahaa oloa, mistä oli suuri apu! Meillä vaan hengailtiin ja juteltiin ja katseltiin piirustuksia. Oli hauskaa!
21.7. oli melko spontaani dokausilta Kriden kanssa. Tehtiin Twister mehujääbooli ja katsottiin Aladdinia juomapelisääntöjen kanssa. Booli oli todella hyvää ja leffan jälkeen oli jo varsin hyvä fiilis. :D Lähdettiin vielä meillä hengailun jälkeen DTM:ään ja sinne tuli myös mun entinen koulukaveri.
Hauska ilta mutta vähemmän hauska aamu seuraavana päivänä..! Mutta sain Islan takaisin.
***
Viimeinen heinäkuun viikko meni viikonloppua odottaessa, mutta pidin 26.7. leffaillan Roosan ja Sofian kanssa. Viikonloppuna oli rally-tokoleiri, missä oli aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti