sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Sauvossa



Lähdettiin 9. päivä Miran kanssa sen äidin luokse Sauvoon vahtimaan eläimiä. Jännitin automatkaa Saigan takia, koska se oksentaa todella herkästi autossa eikä olla ikinä matkustettu noin pitkää matkaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa matkapahoinvointilääkettä ja se oikeasti auttoi! Nukkui koko matkan levollisena. Automatka meni muutenkin yllättävän nopeasti ja kivuttomasti, vaikka eihän se olekaan kuin about kahden tunnin matka. En tykkää istua autossa! Mutta lieventävä tekijä ehdottomasti oli Mäkkiruoka, mitä otettiin mukaan. Söin ensimmäistä kertaa McFeast aterian, vau.



Oltiin tosiaan Sauvossa päälle viikko, mutta tekemisen voi silti tiivistää Naruton katsomiseen ja syömiseen. :D Aloitin myös Miran Animal Crossingin alusta, koska oma suosikki kyläläinen (Hamlet) oli muuttanut pois ja vanha kylä oli päässyt kamalaan kuntoon. Ei jaksanut enää yrittää sitä pelastaa.
      Toki huolehdittiin myös eläimistä. En ollut käynyt tuolla pariin vuoteen, joten eläinkokoonpano oli muuttunut. Roosa mäyräkoira ja Miiru kissa olivat ainoat itselle tutut ja niiden lisäksi huolehdittavana oli 2 gerbiiliä ja 3 hamsteria. Nette tiibetinspanielia ja marsuja ei enää ollut. 
Roosa ei enää Islasta välittänyt, mutta Saigan kanssa niillä oli todella hauskaa. Koirat nauttivat paljon pihalla olemisesta ja kaikki muut paitsi Roosa tykkäsivät Miran tuomasta "uima-altaasta". Etenkin Saiga lotrasi siinä ties kuinka paljon. :D Oli niin kuuma sää, että pihalla oleminen oli koirille lenkkeilyä parempi, mutta käytiin yksi päivä metsässäkin kun piti poistua asuntonäytön ajaksi. Väistettiin vastaan tulevaa koiraa (:D) sivupolulle ja eksyttiin toiselle puolelle Sauvoa. Koirat oli ihan läkähtäneitä kotiin päästyä enkä yhtään ihmettele miksi joku shelttinsä kesähelteellä ajelee.
Oli niiiin virkistävää päästä pois arjesta ja Helsingin vilinästä noin rauhalliseen paikkaan. Me vain syötiin ja oltiin, täydellistä! Saatiin myös Naruto katsottua kokonaan ja nyt on yksi oma sivistysaukko korjattu. Seuraavaksi 500 jaksoinen Shippuuden, eiku-! :D

Kamala kulttuurishokki olla takaisin Helsingissä. Käytiin Itiksessä äidin kanssa ja siellä oli ihmisiä varmaan enemmän kuin koko Sauvossa yhteensä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti