maanantai 11. syyskuuta 2017

Kiintiö Kajaani




Koko kesän oli mielessä, että Kajaanissa haluaisin päästä käymään, mutta ei vaan ollut sopivaa aikaa sille ja oma vointikin rajoitti matkan suunnittelua. On tuntunut liian vaikealta miettiä mitään menoa tuntia pidemmälle, mutta kaksi viikkoa sitten Laura kertoi mini lomastaan joten päätin ottaa niskasta kiinni! Lentäminen olisi ollut tällä kertaa liian kallista, joten jouduin tyytymään junaan, vaikka olenkin vannonut että ei enää ikinä, mutta liput sai onneksi vielä alennetuilla hinnoilla.




Perjantaina lähtö oli 11:20. Otin Mäkkäristä aamupalaa ja varauduin henkisesti +6 tunnin junamatkaan. Ei kyllä innostanut yhtään, kun on jo tottunut lentämään perille tunnissa, mutta onneksi matka menikin yllättävän vaivattomasti. Sain nukuttua ja kuuntelin musiikkia vanhalta iPodilta.
      Olin perillä puoli kuudelta ja Laura oli jo vastassa koirien kanssa. Käytiin kaupan kautta ja asetuttiin tietokoneen ääreen syömään Lauran tekemää tiikerikakkua ja katsomaan valokuvia ja piirustuksia. En ikinä kyllästy katsomaan toisten vanhoja töitä, vaikka olisinkin ne useasti nähnytkin. Harmi, että uusia ei enää tule samaa tahtiin! 
      Loppuilta vietettiin telkkarin ääressä. Katsottiin Sausage Party, joka oli yhtä häiritsevä kuin osasinkin odottaa.. Katsottiin myös Netflixistä löytynyt "kauhuelokuva" The Black Room, joka läheni enempi pehmopornoa. :D Leffojen jälkeen Laura aloitti Assassin's Creed Roguen ja itse PS4 Crash 2:n.
Lauantaina nukuttiin pitkään. Itsellä oli Velmu kainalossa koko yön ja aamulla myös Viljami tuli pitämään seuraa. Molemmat on niin ihania kainalokoiria! Käytiin koirien kanssa puistossa ja haettiin Lauran Heseltä "aamupalaa" ja syötiin My Little Ponyä katsellessa. Sen jälkeen siirryttiin taas elokuvien pariin ja katsottiin Zootopia mitä Laura ei ollut vielä nähnyt! Myöhemmin katsottiin Kung Fu Panda 2 mitä puolestaan itse en ollut nähnyt.
      Jatkettiin myös pelaamista. Tuskastelin Crashin kanssa ja Laura auttoi itselle vaikeissa kohdissa. Tuollainen tarkkuutta vaativa pelaaminen ei ole ollenkaan mun juttu ja mitä enemmän turhautuu, sitä huonommin sujuu. Rogue onnistui paremmin ja Laura etenikin siinä hyvää tahtia.
Sunnuntaina jatkettiin samalla kaavalla. Tällä kertaa Viljami nukkui mun vieressä. :D Puistoiltiin ja haettiin pizzaa, joka maksoi vain 3,30e! Vietettiin muuten päivä taas ihan vaan telkkarin ääressä. Katsottiin The Boy, joka oli vieläkin mielestäni hyvä ja Kung Fu Panda 3. Saatiin Crash pelattua läpi. Muutama erikoistimantti jäi saamatta, mutta taisi olla silti 95% pelattu kokonaan. Rogue jäi kuitenkin kesken. :[ 
      Yöllä aloitettiin vielä viimeinen elokuva, koska totesin heräämisen olevan helpompaa, kun on nukkunut todella vähän kuin silloin jos on nukkunut vähän. :D Katsottiin The Independence Day ja käytiin nukkumaan neljän jälkeen ja herätys oli jo 5:30. Tuli siis nukuttua vain tunti, koska lähdin aamulla superaikaisin kotiin. Viihdyn Lauran luona niin hyvin ja sieltä lähteminen on aina yhtä haikeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti