maanantai 20. kesäkuuta 2016

Vierailu Kajaaniin



Aloillani en pysy vieläkään ja tällä kertaa lähdin taas astetta kauemmaksi. Kajaaniin suunta tällä kertaa, Lauran luokse tottakai! Olin jo ostanut lentoliput aikoja sitten, koska kohdalle osui suhteellisen halpa vaihtoehto ja en varmaan enää ikinä suostu istumaan yli kuutta tuntia junassa, kun on tämä tunnin mittainen vaihtoehto. Toki lentäen maksaa hieman enemmän, mutta on se niin paljon nopeampaa, että valitsen mielummin sen. On niin kummallista, että perille pääsee noinkin nopeasti. Jää enemmän aikaa muulle tekemiselle, kun ei tarvitse kuluttaa aikaa junassa.




Olin tyhmänä ihmisenä valvonut keskiviikkona ihan liian myöhään ja pakkaamisenkin tottakai jättänyt aamuun, eli kun herätys oli jo seiskalta tunsin tekeväni kuolemaa. Olen kaikkea muuta kuin aamuihminen ja kaikki vain vitutti ja väsytti ja äää ää! Onneksi ehdin ottaa tunnin "päikkärit", koska isä lupasikin heittää lentokentälle, mutta nukkumisesta ei ollut paljon iloa kun näin unta valveilla makaamisesta.. :D
      Lentokentällä kaikki meni todella sujuvasti, vaikka toki jännitti ihan kamalasti. Heti turvatarkastuksen jälkeen avattiin mun lennon portit ja bussikuljetus koneeseenkin tuli ihan pian. En siis joutunut kentällä odottamaan käytännössä hetkeäkään. Vähän huoletti järkyttävässä kaatosateessa lentäminen, mutta nukahdin heti koneessa joten siitä ei tarvinnut sitten murehtia. Kajaanissa oli onneksi parempi sää ja Laura oli jo kentällä vastassa koiriensa kanssa!
Väsymyksestä huolimatta pysyin hereillä koko loppupäivän. Katsottiin paljon leffoja ja katsoin kun Laura pelasi Assassin's Creed Black Flagia ja molempien aikana olisin hyvin voinut nukahtaa, etenkin kun oli niin mukava sohva. 
      Musta on aina niin mukavaa, kun voi vaan mennä toisen luokse lahnailemaan eikä tarvitse olla koko ajan jotain aktiivista ja toimeliasta tekemistä. Juteltiin paljon, katsottiin Lauran piirustuksia, käytiin ulkona, piirreltiin, ja katseltiin kauhuleffoja. Tällä kertaa saatiin kolmessa päivässä katsottua "vain" 6 elokuvaa: The Ouija Experiment, The Ouija Resurrection: Ouija Experiment 2, Peto, Kuu, Sinister ja All Good Things. Pelattiin myös yhdessä LittleBigPlanetia ja sain ihan kamalan naurukohtauksen, kun pelleilin siinä tarroilla. Teki hyvää nauraa noin paljon, vaikka naurun syy on kohdallani aina maailman typerin... :DD Lauralle osui yksi työvuoro lauantai-aamuksi, joten vietin sitten sen ajan Viljamin ja Velmun kanssa. Laatuseuraa onneksi. Ihania häseltäviä pusunaattoreita. Velmu oli viime kerralla juuri saapunut Lauralle eli se oli ihan pieni mytty ja nyt siitä oli jo kasvanut iso koira.

Sunnuntaina oli aamulla sitten aika lähteä takaisin kotiin. Mulla oli tosi mukava reissu ja tosi mukavaa kuinka vaivattomasti pääsee kyläilemään, vaikkakin on melko kallista lystiä. Nyt vaan juhannusta ja mökkeilyä odottamaan! `u´


2 kommenttia:

  1. Pusunaattori, tuun niin käyttämään tuota sanaa vastaisuudessa pojista!

    Kivaa, että kirjoitit tänne reissusta. Oli kyllä niin mukavaa taas! ouo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mutta ne on sellasia! ;o;
      Oli kyllä niin hauskaa taas. `u´ Kiitos, että sain tulla vierailulle!

      Poista