keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Miitti ja Linnanmäki


Tämä kesä on kyllä ollut niin tekemistä täynnä, että en meinaa pysyä tämän blogin kanssa mukana :D Kun vihdoin saan yhdestä asiasta kirjoitettua, on ehtinyt tapahtua jo miljoona muuta. No ei ole valittamista, kun tekeminen on laadultaan tätä luokkaa..!
      Tämä viikko oli Miran kesäloman viimeinen, joten kaikki sen kanssa tehtävä täytyi siis luonnollisesti änkeä samalle viikolle. Järjestin jokavuotisen miitin ja käytiin kaveriporukalla Lintsillä. Ollaan myös Serenassa käyty parina vuonna Miran kanssa, mutta sitä ei nyt saatu mahdutettua minnekään. 2/3 asioista tehty, kai se on eräänlainen onnistuminen sekin? :D




Maanantaina satoi kaatamalla, joten pelkäsin sään olevan samanlainen myös tiistaina. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan tiistaiksi osui täydellinen sää! Pidän joka vuosi miitin kesällä Ruttopuistossa ja tällä kertaa osallistujia oli 14. Yleensä saan miittikyltin tehtyä vasta samana aamuna, mutta nyt tuli muista syistä kiire. Mira tuli suoraan meille ja mentiin täältä yhdessä kohti keskustaa.
      Syy, minkä takia mietin tämän vuoden olevan viimeinen kerta on, että itseäni ahdistaa aina niin perkeleesti aluksi. Ja mitä enemmän pelkään ihmisten näkevän minut epämiellyttävänä ihmisenä, sitä enemmän myös ahdistaa ja sitä epämiellyttävämmältä näytän...! Olo onneksi aina helpottuu, kun pääsee itse miittipaikalle ja ihmiset ovat asettuneet paikoilleen. Alun kauhun jälkeen uskalsinkin sitten puhua ihmisille ja olla jutussa mukana ja viihdyin hyvin :D Kamalasti kivoja ihmisiä paikalla ja hyviä juttuja ja..! Olen aina niin iloinen, kun ihmiset tulevat niin innokkaasti tuonne miittiin.
      Loppua kohden mieliala alkoi kuitenkin taas laskemaan ja lopulta piti pyytää Miralta, että lähdettäisiin kotiin. Se oli kuitenkin liian myöhäistä ja sain kamalan ahdistuskohtauksen matkalla kotiin.. Miksi, oi miksi täytyy olla niin huono sosialisoimaan? Koko matkan kotiin mietin vain miten kaikki muut on hauskempia, muut osaa jutella luontevasti sönköttämättä, muita kuunnellaan mielummin, muiden kanssa halutaan jutella enemmänkin...! Ja mitä kauemmin ajatukset saivat päässäni pyöriä, sitä kamalammaksi olokin kävi.
      Onneksi kotona, kun olin vihdoin rauhottunut, pystyin juttelmaan asioista Miralle ja meillä oli tosi hauska ilta. Juteltiin paljon kaikesta! Se on aina niin mukavaa ´u` Ärsyttää vain, että oli pakko saada ahdistuskohtaus muuten niin hyvin menneen päivän aikana. Pelotti, että Mirankin fiilis menisi siinä...
Tänään oli sitten Lintsipäivä ja sää suosi nytkin! Lähettiin vähän puolenpäivän jälkeen Miran kanssa kohti keskustaa. Tavattiin Steissillä Roosa ja Saara ja mentiin ostamaan rannekkeet Sokokselta, koska ne sai peräti kolme euroa halvemmalla sieltä :D Lintsillä porukkaan liittyi myöhemmin vielä Ida ja Miran sisko Jenna.
      Parina vuonna peräkkäin en ole oikeastaan nauttinut Linnanmäen laitteista ollenkaan. Ne on enemmän tai vähemmän ahdistanut, mutta nyt näin ei käynyt? Uskalsin jopa mennä Kingiin, missä en ole ennen ollut ja Ukkoakin kokeilin uudestaan, vaikka viime kerralla se oli kamalin kokemus ikinä ja suostuin Hurjaankuruunkin kastumaan. :D Päästiin myös kokeilemaan uutta Linnunrata Extraa, missä ollaan nykyään vr-lasit päässä. Se ei ollut oikeastaan kummoinen kokemus, mutta hauska idea kyllä! Linnunrata oli oikeastaan ainut laite, johon loppuenlopuksi piti jonottaa kauemmin, muuten jonotkin menivät tosi sujuvasti.
      Mulla oli tosi pitkään huono omatunto, koska tavallaan ohitin pikkupojan Vuoristoradassa... :D Jonotettiin Jennan kanssa ensimmäiseen vaunuun ja poika oli hyppäämässä siihen kyytiin, joten oma refleksi oli hypätä nopeammin ::DD Yhyy... Karma kosti kyllä aikaisemmin, koska kun kävelin makkaraperunoiden kanssa, lokki meinasi hyökätä kimppuun.
      Mutta oli kyllä todella kiva Lintsipäivä. Mira lähti suoraan tuolta kotiin, joten jouduin itse palaamaan yksin takaisin tänne. Vaan en kauan yksin joudu olemaan, koska huomenna saan jo vieraan muutamaksi päiväksi! `u´

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti