torstai 25. kesäkuuta 2015

Lintsi ja juhannus

Miksi kirjoittaa teksti ajallaan, kun voi kirjoittaa sen viikon myöhässä! No mutta eipä tässä kai mitään tulenpalavaa kiirettä olekaan eli ihan sama se käytännössä on, milloin asiat saan kirjoitettua. Tykkään kirjoittaa tänne, mutta olen vain liian laiska avaamaan tietokonetta, siirtämään kuvia ja muokkaamaan kuvia yhteen. Niin suuri vaiva, oi voi..! Päätin sen verran bloggaamista nopeuttaa, että luovuin noista piirretyistä aloituskuvista. Kokeilen nyt tällaista toisenlaista tapaa, mutta saa nähdä pysyykö sekään :D

Mutta kuitenkin. Menin viikko sitten torstaina Lintsille Miran, tämän siskon ja niiden kavereiden kanssa. Sääennuste oli jo alkujaan huono, mutta todellisuus oli vielä huonompi. Tai kyllähän siellä sadekuuroja oli sen jatkuvan normisateen seassa. Koskaan ennen en ole ollut Lintsillä sateella, eli olipahan kokemus!
Yllättävän vähän loppuenlopuksi sadekaan haittasi. Eniten inhotti istua penkeille, missä oli valmiina pieni lätäkkö. Onneksi tajuttiin Miran kanssa ottaa pyyhe mukaan, mutta sekin oli ihan litimärkä jo parin laitteen jälkeen. Hyvä puoli ainakin oli, että missään ei ollut jonoista tietoakaan ja kaikissa haluamissa laitteissa pääsi käymään! :D Pelattiin myös paljon eri pelejä, mutta niissä ei onnistanut.
      Loppua kohden mieliala alkoi kuitenkin laskemaan. Sisällä syömisen jälkeen ulos palaaminen ei houkuttanut niin yhtään ja viimeinen pisara (he he he) olikin, kun kastuin litimäräksi vesisokkelossa. Mun idea oli mennä siihen ja minähän siinä eniten kastuin. Sain vedet kahdesti suoraan naamaan ja kerran niskaan. (y) Lämpösällä säällä toi vois olla tosi kiva, mutta nyt vaan lähdettiin Miran kanssa heti sen jälkeen. Ostin sille kuitenkin haipehmolelun Sea Lifen myymälästä :>
Olin siinä uskossa, että perjantaina mökillelähtö tapahtuisi paljon myöhemmin, joten aamulla tuli pieni hoppu, kun kännykkään ilmesty suihkun jälkeen viesti, että tunnin päästä meitä tullaan hakemaan. En ollut pakannut, en ollu siivonnu. Papu oli vielä hakematta ja kaikki mahdollinen oli vielä kesken.
      Paniikki oli onneksi turhaa. Kride haki Papun ajoissa ja sain kaiken hoidettua niin nopeasti, että mulle ja Miralle jäi ihan lagausaikaakin vielä. Onneksi ei kuitenkaan kovin kauan tarvinnut odotella, kun kyyti saapui. Ängettiin tavarat autoon ja survottin itsemme sinne viiden marsun, kolmen koiran ja neljän ihmisen voimin!
Muut oli jo lähtenyt mökille torstaina, joten kaikki oli kasassa meidän jälkeen. Yhteensä meitä oli siellä 8 ihmistä, 6 koiraa ja 5 marsua. :D Juhannus meni jokavuotisen kaavan mukaan. Syötiin hyvää ruokaa (lohta ja uusia perunoita ♥), pelattiin petankkia, krokettia, ristiseiskaa, Brainstormia ja Aliasta. Käytiin tänä vuonna Miran kanssa katsomassa jopa kokkoa ja istuttiin muiden seurassa hetki leirintäalueen terassilla, mutta lähdettiin vähän ennen muita takaisin.
      Luonnollisesti myös saunottiin, oleiltiin ulkona, kalastettiin ja syötiin jatkuvasti. Mun ja Miran tän hetken hitti on Animal Crossing, johon oon saanut luoda jo oman hahmonkin niin olin sitten koko ajan Miran 3DS:n ääressä. Vahingossa voitin jonku ötökkäkisan löytämällä hienon perhosen, mutta onneksi Miran perhosesta sai sitten kaksi pistettä enemmän..! :D

Mä niin tykkään olla tuolla. Mulla on ihania lapsuudenmuistoja mökiltä ja meiän mökki on vaan niin mukana. Toki sieltä ne huonotkin puolet löytyy, mutta kuka niitä jaksaa miettiä hyvässä seurassa mukavia asioita tehdessä `u´ Koiratkin viihtyy tuolla niin hyvin, Elvis jopa innostui juoksemaan muiden kanssa. Isla sen sijaan ui ensimmäistä kertaa luonnossa. Haki keppiä tosi kaukaa ja olin ylpeä uwu Isla myös pääsi ensimmäistä kertaa veneilemään ja ei ollut siitä moksiskaan. Käytiin läheisellä korkealla kalliolla, josta on tosi hienot maisemat järvelle!
      Sunnuntaina oli sitten lähtö ja mut ja Mira meinattiin aluksi dumpata kulkemaan bussilla, mutta onneksi Miran sisko sitten tuli hakemaan. Ne meni omalla kyydillään, mun vanhemmat jäi mökille ja me loput mahduttiin yhteen autoon nipin napin. Oli todella ihana juhannus ja sääkin oli odotettua parempi niin pystyi ulkonakin olemaan!

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on nykyään niin siisti, tyylitelty, I like it! `w´ Toi on niin kiva, et jaksat tehdä noita kuva kollaaseja etkä vaan lätki yksittäisiä kuvia sinne tänne (kuten ne tunnestusti bloggeris menee nimenomaan sinne tänne 8D)

    Hyvä, ettei teitä sade ton enempää häirinny Lintsillä. Kerran olin Särkänniemes sadekelillä ja suurin osa laitteista suljettiin sen takia 8( yhyh
    Mut heeii, teijän Juhannus kuulosti kivalta -u- Ja hienoja kuvia oot jälleen napsinu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että panostus sitten näkyy uloskin päin! `u´

      Muaki pelotti aluksi, että laitteita olis suljettu, mutta Ukko tais olla ainut joka ei ollut käytössä. Tai sellaisista laitteista, mihin joku olis ylipäätään mennyt! :D
      Kiitos uwu

      Poista