keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Lukeeko tätä enää kukaan?

Mehmäh ei vain tänne päivittely tunnu yhtään niin luontevalta kuin ennen. Kirjoitan postauksia puhelimen muistioon, mutta tänne asti en niitä ikinä saa. Kaikki aiheet tuntuu niin turhilta ja tylsiltä. Tarvitsen usein tietynlaista vuorovaikutusta, jotta mielenkiinto pysyy asioissa yllä ja sitä täällä blogien puolella ei enää ole. Ei ole oikein kavereiden blogeja seurattavana eikä tännekään puolestaan kukaan kommentoi. Kommenttien määrä tai saaminen ei itsessään ole tietenkään super tärkeää, mutta sitä vuorovaikutusta tosiaan kaipaan. Tykkäsin olla yhteydessä ihmisiin blogien välityksellä.
Olen miettinyt koko paikan piilottamista, koska tällöin voisin kirjoittaa vain itselleni päiväkirjatyylillä, mutta en tahdo tehdä näin, jos täällä onkin hiljaisia lukijoita. Harmittaa, joskus bloggaaminen oli niin kivaa ja sitä teki monet kaveritkin. Kaikki kiva aina loppuu!
 
Eli taas tämä tuttu virsi: Lukeeko tätä kukaan?
Kysyn tätä samaa varmaan vuoden välein... :D

8 kommenttia:

  1. Minä luen! 🌚 Oliko yllätys?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole pitkään aikaan ollut näin yllättynyt.

      Poista
  2. Minäkin luen! Satun harmillisesti olemaan näitä hiljaisia lukijoita, joka ei pahemmin kommentoi vaikka lukisinkin jokaisen postauksen. Sorii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaisuudessa ei ole mitään vikaa, ei hätää! Mutta tosi kiva kuulla, että luet. :>

      Poista
  3. Laitoit kuvan instaa nii olin sillee, "Vois tulla lukee sun blogia pitkästä aikaa". Ja hyvä, että tulinkin! Oot mielenkiintonen ihminen ja toivon, että saisit blogin kirjottamisesta sen saman, mitä joskus ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla! Toivon itsekin, että saisin taas samanlaisen flown. :>

      Poista