maanantai 20. huhtikuuta 2015

Äkkiä kakeen!

Kiireinen, mutta mukava viikko takana, joka huipentui mahtavaan viikonloppuun hyvässä seurassa ja koiraisiin tunnelmiin! Tällä viikolla oon huidellu sinne tänne kavereiden kanssa ja on myös ollut kaikkea muuta ohjelmaa esim terapiaa ja psykiatrikäyntiä. Toki nyt väsyttää, koska yhtäkään täysin tekemisestä tyhjää päivää ei ole viime maanantain jälkeen ollut, mutta parempi ehkä totuttautua menemiseen, koska huomenna (tai tänään..) sitten alkaa päälle kuukauden kestävä uravalmennus, mihin mut työkkärin kautta lykättiin. Hassua vuoden tauon jälkeen yhtäkkiä taas alkaa omistamaan arkirytmi :D Toivotaan, ettei vedä mua ihan liian väsyneeksi!
Saatiin pari viikkoa sitten Kaken kanssa idea, että ostetaan paljon ruokaa Mäkkäristä ja asetutaan mässäämään niitä meille telkkarin ääreen. Tää viikonloppu sopi loistavaksi ajankohdaksi, koska sunnuntaina oli myös mätsäri, mistä Kakelle olin jo vinkannu. Lauantaina pistin siis täpinöissä huoneen yökyläilyä varten kuntoon ja suunnattiin yhdessä iltapäivällä Itiksen Mäkkiin. Kaken matkaan tarttui QP-ateria + nugut ja itse olin niinkin extreme ja ostin Happy Mealin nuguilla, Big Mac-aterian ja yhden ylimääräisen euron juuston :D Eka kerta, kun söin Big Macin ja hyvää oli. Hienosti jaksettiin ruuan määrästä riippumatta syödä, mitä nyt itseltäni jäi läjä ranskalaisia, ja nautittiin ruokataivaan aikana Himymin jaksoista.
Koomailtiin tovi ruuan jälkeen tv:n parissa ja lagailtiin omiamme. Musta on aina ihan parasta, kun voi vaan olla ja hengata ja luonnollisesti löytyy vaan tekemistä. Ei tyylii haittaa, vaikka molemmat vaan hetken räpläis puhelimiaan, sekään ei tunnu silti yhtään kiusalliselta :D
      Saatiin ittemme kuitenki vielä liikkeelle, koska Isla piti käyttää iltapissalla. Ite innostuin ulkoiluseurasta niin, että päädyttiin pysähtymään jokasen aktiviteetin kohdalle, mitä löysin. Näytin Kakelle paikkoja, mitä se on jo useasti nähny, ja annoin sen nauttia mun sisäisestä lapsesta, joka vieläkin hakeutuu aina leikkipuistoihin hetkeks pelleilemään..
Meillä sitten pelleiltiin Flingissä, mistä on tullut mulle kaikista dick piceistä huolimatta pienoinen pakkomielle, ja katsottiin leffaa. Kake toi mukanaa kauhuleffan nimeltä No Escape ja ite tietty olin heti epäileväinen, kun joku sanoo kauhuleffaa hyväks. Mun leffamaku kun tuppaa olemaan niin kriittinen, etenkin kauhun suhteen, mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys :D Keskittyäkin olisi voinut hieman enemmän, mutta eihän sitä seurassa aina malta. Oon kyllä kehitelly itelleni pettämättömän multitaskaustaidon telkkarin kattomisen suhteen, että ei multa paljon ohi mene vaikka samalla perseilisinki kännykän kanssa ja selittäsin toiselle tyhmyjä juttuja.

Käytiin suhteellisen aikasin nukkumaan, koska sunnuntaina oli herätys puol kymmenen. Yllättävän kivuttomasti sain itteni hereille ja siinä tietty Islaa muhmuteltiin samalla, kun hitaasti valmistauduttiin ihmisen näköseks. Lähettii melko ripeästi Viikkiä kohti, missä oli tää jokavuotinen mätsäri, johon oon osallistunut jo kolmena vuotena peräkkäin.
      Itse pääsin kehään kolmen sheltin voimin, joista Isla ja Sora sai siniset ja Timi sai punaisen. Kukaan ei sitten loppupeleissä sijoittunut, mutta Isla etenkin esiintyi aivan loistavasti loppukehässä, vaikka pariarvostelussa olikin menny vähä kehnommin. Kake astui jälleen apuhandleriksi Soran kanssa loppukehään ja niilläkin taisi ihan hyvin mennä :> Punaisissa Timi esiintyi hyvin, kunnes päätti käydä kakalle keskelle kehää, haha!
      Mutta kaikin puolin oli mukava näyttelypäivä. Ei ollut mikään maailman lämpimin sää, mutta missään vaiheessa ei tullut liian kylmä. Kukaan meidän porukan koirista ei menestynyt, mutta Elvis sai ensimmäisen punaisen nauhansa näyttelystä. Esiinty hienosti äidin kanssa veteraanikehässä! :D

Kake tuli vielä näyttelyn jälkeen meille hetkeksi ja sillä aikaa lähinnä vaan lagittiin, koska molemmat oli aika väsyneitä. Mutta oli tosi kivaa ja musta oli hauskaa, kun sain pitkästä aikaa yövieraan `u´

Miltä teistä muuten näyttää tällänen kuvien asettelu? Näyttääkö isot kuvat huonolta, vai pitäiskö niiden olla pienempiä tai pitäiskö postaus laittaa osittain piilotetuksi, että kuvat näkyisi vasta kun postauksen klikkaa auki?
Sunnuntaina Isla täytti 2 vuotta! ♥

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tää vika kuva Islasta ;u; Millä se on otettu?

    VastaaPoista